Банкетний зал варіант меню №1
Назва | вага | кількість | ціна | сума | заг.вага | |
М'ясна тарілка | 200 | 4 | 250,00 | 1 000,00 | 800 | |
Сирна тарілка | 205 | 4 | 300,00 | 1 200,00 | 820 | |
Овочеве асорті | 260 | 4 | 150,00 | 600,00 | 1040 | |
Оселедець з циб.та карт. | 200 | 5 | 120,00 | 600,00 | 1000 | |
Салат "Цезарь з куркою" | 210 | 5 | 190,00 | 950,00 | 1050 | |
Салат з баклажанами | 200 | 5 | 190,00 | 950,00 | 1000 | |
Салат "Мальва" | 200 | 5 | 190,00 | 950,00 | 1000 | |
Штрудель з жульєном | 200 | 10 | 180,00 | 1 800,00 | 2000 | |
Картопля по-домашньому | 250 | 14 | 95,00 | 1 330,00 | 3500 | |
Медальйони із свинини з грибн.соусом | 275 | 8 | 260,00 | 2 080,00 | 2200 | |
Філе куряче з беконом | 150 | 8 | 180,00 | 1 440,00 | 1200 | |
Шашлик з курятини | 240 | 8 | 240,00 | 1 920,00 | 1920 | |
Шашлик із свинини | 240 | 10 | 290,00 | 2 900,00 | 2400 | |
Лаваш з сулугуні | 200 | 7 | 160,00 | 1 120,00 | 1400 | |
Овочі-гриль | 300 | 4 | 220,00 | 880,00 | 1200 | |
Хлібна корзина | 150 | 7 | 40,00 | 280,00 | 1050 | |
Усього | 20 000,00 | 23580 | ||||
Обслугогування 10% | 2 000,00 | |||||
Усього до сплати за замовленням | 22 000,00 | |||||
| ||||||
Вихід меню на 1 людину | 1 000,00, грн | 1179,0 грам |