Банкетний зал варіант меню №1
Заказ-Рахунок
Кількість гостей: | 20 чоловік |
Назва | подача | вага | кількість | ціна | сума | заг.вага |
Сирна тарілка | 190 | 4 | 330,00 | 1 320,00 | 760 | |
Мясна тарілка | 200 | 4 | 300,00 | 1 200,00 | 800 | |
Оселедець з цибулею та картоплею | 200 | 5 | 120,00 | 600,00 | 1000 | |
Українські різносоли | 350 | 3 | 180,00 | 540,00 | 1050 | |
Торт печінковий | 1000 | 1 | 800,00 | 800,00 | 1000 | |
Маслини, оливки | 75 | 3 | 100,00 | 300,00 | 225 | |
Салат "Цезарь з куркою" | 210 | 5 | 220,00 | 1 100,00 | 1050 | |
Салат з грушею та Дор блю | 205 | 5 | 250,00 | 1 250,00 | 1025 | |
Салат "Мальва" | 200 | 5 | 220,00 | 1 100,00 | 1000 | |
Хачапурі з мясом | 500 | 2 | 390,00 | 780,00 | 1000 | |
Сир - фрі | 150 | 6 | 140,00 | 840,00 | 900 | |
Картопля по-домашньому | 250 | 10 | 100,00 | 1 000,00 | 2500 | |
Свинина з оливками на шпін.соусі | 200 | 10 | 280,00 | 2 800,00 | 2000 | |
Філе куряче з беконом | 150 | 7 | 190,00 | 1 330,00 | 1050 | |
Овочі на грилі | 300 | 3 | 220,00 | 660,00 | 900 | |
Шашлик із свинини | 240 | 8 | 290,00 | 2 320,00 | 1600 | |
Люля-кебаб | 240 | 6 | 310,00 | 1 860,00 | 1200 | |
Хлібний кошик | 150 | 7 | 40,00 | 280,00 | 1050 | |
Усього | 20 080,00 | 20110 | ||||
Обслуговування 10% | 2 008,00 | |||||
Усього до сплати за замовленням | 22 088,00 | |||||
| ||||||
На меню на людину | 1 004,00, грн | 1005, грам |