Банкетний зал варіант меню №2
Заказ-Рахунок
Кількість гостей: | 20 чоловік | |||||||
Назва | подача | вага | кількість | ціна | сума | заг.вага | ||
Сирна тарілка | 190 | 4 | 330,00 | 1 320,00 | 760 | |||
Мясна тарілка | 200 | 4 | 300,00 | 1 200,00 | 800 | |||
Рибна тарілка | 140 | 5 | 300,00 | 1 500,00 | 700 | |||
Баклажани з горіхами | 200 | 4 | 190,00 | 760,00 | 800 | |||
Язик заливний | 150 | 10 | 150,00 | 1 500,00 | 1500 | |||
Салат з тунцем консервованим | 200 | 5 | 300,00 | 1 500,00 | 1000 | |||
Салат "Карпати" | 200 | 5 | 220,00 | 1 100,00 | 1000 | |||
Салат "Грецький" | 200 | 5 | 150,00 | 750,00 | 1000 | |||
Штрудель з жульєном | 200 | 10 | 180,00 | 1 800,00 | 2000 | |||
Печінка кролика з яблуками | 200 | 7 | 180,00 | 1 260,00 | 1400 | |||
Картопля по-домашньому | 250 | 10 | 100,00 | 1 000,00 | 2500 | |||
Свинячі реберця по фірмовому | 300 | 10 | 370,00 | 3 700,00 | 3000 | |||
Шашлик з курячого стегна | 240 | 7 | 240,00 | 1 680,00 | 1680 | |||
Шашлик із свинини | 240 | 10 | 290,00 | 2 900,00 | 2400 | |||
Лаваш з сулугуні | 200 | 7 | 160,00 | 1 120,00 | 1400 | |||
Овочі на грилі | 300 | 4 | 220,00 | 880,00 | 1200 | |||
Хлібний кошик | 150 | 7 | 40,00 | 280,00 | 1050 | |||
Усього | 24 250,00 | 24190 | ||||||
Обслуговування 10% | 2 425,00 | |||||||
Усього до сплати за замовленням | 26 675,00 | |||||||
| ||||||||
Вихід меню на людину | 1 212,50, грн | 1209, грам |