Банкетний зал Приклад меню на 20 чол.
Захід: | Приклад |
Кількість гостей: | 20 |
Назва | вага | кількість | ціна | сума | ||
Мясна тарілка домашня | 215 | 4 | 300,00 | 1 200,00 | ||
Сирна тарілка | 205 | 4 | 340,00 | 1 360,00 | ||
Рибна тарілка | 170 | 4 | 400,00 | 1 600,00 | ||
Овочеве асорті | 260 | 4 | 180,00 | 720,00 | ||
Оселедець з цибулею та картоплею | 200 | 4 | 120,00 | 480,00 | ||
Язик ялов.з гірчичним соусом | 130 | 4 | 220,00 | 880,00 | ||
Баклажани з горіхами | 200 | 4 | 200,00 | 800,00 | ||
Салат "Цезарь з куркою" | 210 | 5 | 240,00 | 1 200,00 | ||
Салат з манго та філе індика | 250 | 5 | 300,00 | 1 500,00 | ||
Салат з прошуто | 200 | 5 | 320,00 | 1 600,00 | ||
Хачапурі з сиром | 500 | 2 | 350,00 | 700,00 | ||
Курячі шматочки під соусом Дор блю | 200 | 7 | 290,00 | 2 030,00 | ||
Філе риби в тісті кляр | 250 | 7 | 210,00 | 1 470,00 | ||
Картопля по-домашньому | 250 | 10 | 120,00 | 1 200,00 | ||
Свинина "Велінгтон" | 400 | 7 | 450,00 | 3 150,00 | ||
Куряча грудка в соусі | 170 | 7 | 190,00 | 1 330,00 | ||
Свинячі реберця по фірмовому | 300 | 7 | 370,00 | 2 590,00 | ||
Шашлик із свинини | 240 | 10 | 295,00 | 2 950,00 | ||
Овочі на грилі | 300 | 4 | 220,00 | 880,00 | ||
Хлібний кошик | 100 | 6 | 40,00 | 240,00 | ||
Вино ігр."СілверБріз" н/сол.біле 0,7 | 0 | 3 | 500,00 | 1 500,00 | ||
Усього | 29 380,00 | |||||
Обслуговування 10% | 2 938,00 | |||||
Усього до сплати за замовленням | 32 318,00 |